Announcement

Collapse
No announcement yet.

Forum isn't working on Chrome anymore

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Forum isn't working on Chrome anymore

    The Forum has stopped working on Chrome. I get this when I try to go to the site: Bad Request

    Your browser sent a request that this server could not understand.
    Size of a request header field exceeds server limit.
    "Nothing screams poor workmanship like wrinkles in the duct tape!"
    All opinions are my own, I've been wrong before and I'll be wrong again. Feel free to correct me if I am.
    PRA# 40294

  • #2
    Works on my Chromebook........I don't even use my desktop anymore !
    Happy Flying, Chris S.

    Comment


    • #3
      Hi, Jazzenjohn,

      Just tried Chrome on my iPad, and it works normally from here.

      Dave

      Comment


      • #4
        It still isn't working on chrome or chrome beta on my laptop computer. I have to use Explorer to get it. It's gotta be my laptop because I'm using it on chrome on another computer.... Wierd.
        "Nothing screams poor workmanship like wrinkles in the duct tape!"
        All opinions are my own, I've been wrong before and I'll be wrong again. Feel free to correct me if I am.
        PRA# 40294

        Comment


        • #5
          Jazzenjohn,

          This error is caused by a corrupt cookie for the website you are trying to view, so to clear it all you need to do is clear the bad cookie(s) for that website.

          In Chrome, go to...

          chrome://settings/cookies

          (Or manually go to Settings->Advanced Settings->Privacy->Content->All Cookies and Site data)

          From there, you can search for cookies that match the site you are having problems on. Finally, click "remove all" for the matching cookies.

          Dave

          Comment

          Working...
          X